10 Ιαν 2012

Εντυπώσεις και συναισθήματα από το τουρνουά βόλεϊ

Το πρωί φτάσαμε στο σχολείο με αγωνία και άγχος. Φτάνοντας στο γήπεδο βάλαμε τις φόρμες κι ετοιμαστήκαμε. Δυστυχώς όμως ο κ. Γιάννης μας ανακοίνωσε ότι θα παίξουμε δυο αγώνες αντί για τρεις. Σίγουρα λυπηθήκαμε, αλλά αυτή η λύπη μετατράπηκε σε αγωνία καθώς η ώρα του αγώνα πλησίαζε.
Μπήκαμε στο φωταγωγημένο γήπεδο και ο αγώνας άρχισε. Το πρώτο σετ πήγε αρκετά καλά. Το ίδιο και το δεύτερο αλλά κερδίσαμε μόνο το ένα. Στο time out ο κύριος μας είπε να παίζουμε έξυπνα και να μην πετάμε την μπάλα πάνω ακριβώς στον αντίπαλο.
   Το τελευταίο σετ τελειώνει, όλες κοιτάνε εμένα. Είμαι έτοιμη να χτυπήσω την μπάλα. Κάνω τον σταυρό μου, ρίχνω και ένα κοριτσάκι από την άλλη ομάδα αποκρούει και η μπάλα βγαίνει έξω. Όλες πανηγυρίζουμε και αγκαλιαζόμαστε. Κερδίσαμε.
   Δεν τελείωσε όμως εδώ. Έπρεπε να ξαναπαίξουμε. Στον αγώνα νικάμε στο πρώτο σετ, χάνουμε στο δεύτερο και ξεκινά το τρίτο. Τότε ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας βάζει μια πολύ καλή παίκτρια. Κερδίζαμε και μόνο ένας πόντος μας χώριζε από τη νίκη, η Ξενία στο τελευταίο σερβίς. Η καρδιά μου χτυπά γρήγορα και ο κύριος έρχεται και της λέει: «Μπορούμε να κερδίσουμε! Ρίξε την μπάλα στο 6, όχι στην καλή!». Κάνει το σερβίς, το 6 δεν αποκρούει και η νίκη γι’ άλλη μια φορά είναι δική μας.
  Όλοι, μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες και γιαγιάδες μας έβγαζαν φωτογραφίες. Φτάνοντας στο σχολείο δεν μπορούσα να συγκρατήσω τη χαρά μου.

                                                                                               Δέσποινα Θεοδωρή  ΣΤ1


  Μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες της σχολικής μου ζωής, είναι η νίκη που πέτυχε η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του σχολείου μας στο γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ. που έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2011.
  Πρωί πρωί ξεκινήσαμε από το σχολείο ο γυμναστής μας, κ. Γιάννης Νεοκοσμίδης, ο διευθυντής μας κι εμείς. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όλες ήμασταν αγχωμένες και βιαζόμασταν για να μην αργήσουμε. Όταν φτάσαμε ετοιμαστήκαμε να παίξουμε τον πρώτο μας αγώνα. Όμως, για κακή μας τύχη, ένα από τα τρία σχολεία που θα παίζαμε έλειπε κι έτσι ξεκινήσαμε να παίζουμε τον πρώτο αγώνα με το άλλο σχολείο από το Κάτω Σχολάρι. Θα παίζαμε δύο σετ στους 25 πόντους αλλά, επειδή το ένα το κέρδισε η άλλη ομάδα και το άλλο εμείς, παίξαμε και τρίτο στους 15 πόντους. Τελικά κερδίσαμε το τρίτο σετ κι έτσι νικήσαμε στον αγώνα.
   Έπειτα παίξαμε με ένα άλλο σχολείο. Κερδίσαμε το πρώτο σετ, χάσαμε στο δεύτερο αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε και σ΄αυτόν το αγώνα. Αν και κατά τη διάρκεια του τελευταίου σετ χάναμε 14 – 9, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε 14 – 14, να πάρουμε και τους δυο τελευταίους πόντους και να νικήσουμε. Αυτό μας έκανε να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε. Όλα τα κορίτσια ενθουσιαστήκαμε. Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη!!! 

                                                                    
                                                                              Δήμητρα Τεζαψίδου  ΣΤ1Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στο τουρνουά, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: